Bewust Bewegen

Vinkeveen

Over Ashna

Even kennismaken.

Over Ashna


Ashna heeft een brede interesse in de bewegingsketens van de mens. Wat beweegt er en wat beweegt er niet. Er zijn 2 bewegingen die in het lichaam plaatsvinden en dat zijn fysieke- en mentale bewegingen . In beide vormen ben je in beweging. De één is niet beter dan de ander, ze zijn gelijk. In haar lessen komen beide aspecten in beeld.


Ashna heeft in 2003 haar diploma als Aerobic Instructor gehaald bij de Dutch Championship Aerobic Federation en gaf al snel groepslessen in de sportscholen. In 2006 is ze geslaagd voor de  AALO Allround plus Yoga docent opleiding. Doordat Ashna opzoek was naar meer verdieping in de yoga, heeft zij de 4-jarige Hatha Yoga docent bij de Yoga Academie Nederland gevolgd en afgerond in 2011.


Door de diverse culturen in haar groepslessen houdt Ashna haar kennis en ervaringen goed bij door haar te verdiepen waar de mens naar vraagt. Haar uitdaging is ook om de mens in beweging te krijgen en ze in beweging te houden, fysiek of mentaal.


In 2012 heeft ze de bijscholingscursus Critical Alignment Yoga afgerond.


Ashna geeft o.a.: Aerobic, Body Shape, Gladiator, Sh’bam, Steps, Wandeltochten, Yoga en Zumba. 


Ashna is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland, Atletiekunie, Zumba ZIN-member, en heeft haar EHBO en BHV-diploma


Links:

www.kiyo-kinderyoga.nl

www.mobilisis.nl

www.ssvk.nl
Home    |    Wat kan ik je bieden    |    Praktische info    |    Over Ashna    |    Contact